Написа история: Zdravko Čolić с шест концерта в Белград!

Zdravko Čolić с шест концерта в белградската „Arena!“

Това е Zdravko Čolić! Не една, не две, не три… ШЕСТ разпродадени „Арени“ и около 110 000 души, които вярват в истинската музика.

След като и петият концерт от турнето „Ono malo sreće“ на легендарния Zdravko Čolić беше разпродаден и отново останаха хора, които не можаха да се сдобият с билети, феноменалният певец и един от най-добрите вокали на територията на бивша Югославия насрочи и шеста дата за белградската зала „Arena“. Така публиката в сръбската столица имаше възможността да се наслади на хитовете на Čola на 29 и 30 ноември, 13 и 14 декември, и 27 и 28 декември.

Всеки от шесте концерта на босненската звезда продължи около 3 часа, а на всеки от тях Zdravko изпя по 44-45 от своите неостаряващи хитове пред почитатели от всички поколения.

Zdravko Čolić с шест концерта в белградската „Arena!“

Това е абсолютен рекорд, който едва ли някога ще бъде надминат. В днешно време е трудно дори веднъж да бъде напълнена най-голямата зала на Балканите, събираща около 18 000 души. Това показва, че хората все още правят разлика между качествената музика и съвременните „модерни хитове“, които след кратко време никой не си спомня.

За тези шест концерта Čola се поклони на публиката безброй пъти, а сега е ред ние да му се поклоним!


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар