И Hari Varešanović има извънбрачен син

И Hari Varešanović има извънбрачен син

Фронтменът на босненската поп група „Hari Mata Hari“, Hari Varešanović, винаги се е старал да пази личния си живот, а своята успешна кариера е градил изключително чрез добрия си глас и неостаряващите си хитове.

Малко известно е, че Hari се жени за Aida едва 19-годишен и бързо разбира, че не това е любовта на живота му. Бракът е сключен през 1983 година, а две години след това се ражда дъщеря им Nađa. През 1994 година се сдобиват и със сина си Damir.

По-късно в интервюта певецът признава, че е бил твърде млад за семейство и деца, и че е имал няколко авантюри, за които се разбира след години и са причина за разпада на брака му с Aida.

Една от връзките на Hari с 18-годишната Maja му носи и извънбрачния син Mak, роден през 1992 година, докато е още семеен с първата си съпруга. Певецът поддържа редовни контакти със сина си, който носи бащината си фамилия, дори присъства на сватбата му преди около две години. А че е негова плът и кръв едва ли има съмнение. Двамата си приличат много.

И Hari Varešanović има извънбрачен син

– Когато разбрахме, че съм бременна, Hari дойде да разговаря с родителите ми. Предложи помощта си, но аз никога не съм я искала, тъй като нашите бяха имотни. Това, за което винаги ще съм му благодарна и ценя много, е че никога не постави въпроса дали Mak наистина е негов син. Никога не съм търсила издръжка по съдебен път, но той винаги е помагал, когато е искал и колкото е имал възможност – каза наскоро Maja.

С втората си съпруга Jasminka, за която се жени през 2010 след дълга връзка, Varešanović се запознава още по времето на раждането на дъщеря му и тогава разбира какво е истинска любов.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
 • Hari Varešanović отново стана дядо Hari Varešanović отново стана дядо

  12 октомври 2015

  Лидерът на популярната босненска поп група „Hari Mata Hari“, Hari Varešanović, стана дядо за втори път, след като миналата седмица дъщеря му Nađa донесе на […]

 • “Hari Mata Hari” идва в “Sava Centar” “Hari Mata Hari” идва в “Sava Centar”

  14 март 2015

  Популярната босненска поп група “Hari Mata Hari” ще свири в белградския “Sava Centar” на 24 април, а концертът ще бъде специфичен с това, че е […]

 • Семейство Huljić пише песни за „Hari Mata Hari“ Семейство Huljić пише песни за „Hari Mata Hari“

  18 ноември 2014

  Прочутата хърватска семейна двойка композитори Vjekoslava и Tonči Huljić тия дни гостува в Сараево. Покрай разходките из града и срещите с приятели фамилия Huljić се […]

НАПИШИ КОМЕНТАР