И Hari Varešanović има извънбрачен син

И Hari Varešanović има извънбрачен син

Фронтменът на босненската поп група „Hari Mata Hari“, Hari Varešanović, винаги се е старал да пази личния си живот, а своята успешна кариера е градил изключително чрез добрия си глас и неостаряващите си хитове.

Малко известно е, че Hari се жени за Aida едва 19-годишен и бързо разбира, че не това е любовта на живота му. Бракът е сключен през 1983 година, а две години след това се ражда дъщеря им Nađa. През 1994 година се сдобиват и със сина си Damir.

По-късно в интервюта певецът признава, че е бил твърде млад за семейство и деца, и че е имал няколко авантюри, за които се разбира след години и са причина за разпада на брака му с Aida.

Една от връзките на Hari с 18-годишната Maja му носи и извънбрачния син Mak, роден през 1992 година, докато е още семеен с първата си съпруга. Певецът поддържа редовни контакти със сина си, който носи бащината си фамилия, дори присъства на сватбата му преди около две години. А че е негова плът и кръв едва ли има съмнение. Двамата си приличат много.

И Hari Varešanović има извънбрачен син

– Когато разбрахме, че съм бременна, Hari дойде да разговаря с родителите ми. Предложи помощта си, но аз никога не съм я искала, тъй като нашите бяха имотни. Това, за което винаги ще съм му благодарна и ценя много, е че никога не постави въпроса дали Mak наистина е негов син. Никога не съм търсила издръжка по съдебен път, но той винаги е помагал, когато е искал и колкото е имал възможност – каза наскоро Maja.

С втората си съпруга Jasminka, за която се жени през 2010 след дълга връзка, Varešanović се запознава още по времето на раждането на дъщеря му и тогава разбира какво е истинска любов.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Hari Mata Hari стана на 60Hari Mata Hari стана на 60

    Днес легендарният босненски поп певец, композитор и музикант Hajrudin Varešanović навлезе в седмото десетилетие от живота. Hari благодари за поздравленията в социалните мрежи по повод […]

  • Hari Varešanović отново стана дядоHari Varešanović отново стана дядо

    Лидерът на популярната босненска поп група „Hari Mata Hari“, Hari Varešanović, стана дядо за втори път, след като миналата седмица дъщеря му Nađa донесе на […]

  • “Hari Mata Hari” идва в “Sava Centar”“Hari Mata Hari” идва в “Sava Centar”

    Популярната босненска поп група “Hari Mata Hari” ще свири в белградския “Sava Centar” на 24 април, а концертът ще бъде специфичен с това, че е […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар