Hasan Dudić заплашва със самоубийство

Hasan Dudić

Сръбският фолк певец Hasan Dudić заплашва с гладна стачка и дори самоубийство, тъй като не е получил национална пенсия, каквато се отпуска на естрадните личности.

– След дългогодишна борба да се сдобия с национална пенсия вече не ми остава нищо друго, освен да направя гладна стачка пред някоя сграда в центъра на града. След нещастието, което ме сполетя преди няколко години, ми отпуснаха инвалидна пенсия, но тя не може да ми покрие дори разходите за битовите сметки. Много съм притеснен, от притеснение падам по улиците и постоянно съм на лекарства. Не знам вече какво да правя, освен да скоча от сградата – каза Dudić пред медиите.

В началото на миналата година певецът и бивш боксьор беше настанен в болница в тежко състояние, след усложнения от коронавирусната инфекция. По-късно през годината Hasan Dudić беше хоспитализиран и заради сърдечни проблеми.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Hasan Dudić отново завърши в болница!Hasan Dudić отново завърши в болница!

    Ежедневните стресове и нерви, можеха преди около седмица да завършат пагубно за популярния музикант Hasan Dudić, който е хоспитализиран по спешност във Военно-медицинска академия със […]

  • Тежки думи между Vlado Georgiev и Hasan DudićТежки думи между Vlado Georgiev и Hasan Dudić

    Vlado Georgiev нападна колегата си Hasan Dudić, който миналата седмица се оплака пред „Kurir“, че заради нехайството на SOKOJ и радиостанциите е получил за една […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар