Goga Sekulić за „Евровизия“ откраднала песен на Slađana Milošević

Рок иконата на бивша Югославия Slađana Milošević е бясна на Goga Sekulić, че иска да участва на „Евровизия“ с нейна песен, която е изпяла в далечната 1984 година. Slađana е записала парчето за един канадски филм, но до реализация така и не се стигнало. „No, no, no“ е избрана за песен на годината, а Milošević – за най-добра певица. Песента е включена в компилацията „Metamorfoza“ през 2002, издадена от PGP-RTS.

Sekulic-Milosevic

Според правилата на конкурса, могат да участват само песни, които не са изпълнявани до момента. Slađana Milošević е писала на продуцентите на швейцарския избор на песен за „Евровизия“ с молба да дисквалифицират Gogа Sekulić. Slađana е бясна не само на по-младата си колежка, но и на Marina Tucaković и Futa Radulović, които са написали текста и музиката, затова, че са продали песента два пъти.

Goga Sekulić отговори на това:
– Наистина не знам, че песента е изпълнявана и по-рано и не съм я чувала през живота си. По-добре да ми се беше обадила и да предложи да я изпеем в дует, та на тези години, благодарение на мен, да стане световно известна и да се появи по MTV“.

Вижте ТУК изпълнението на Goga и сравнете двете песни.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар