Къде пеят звездите за сръбската Нова година

За разлика от посрещането на Нова година на 31 декември, когато доста от певците останаха без ангажименти, в навечерието на православната Нова година са из цяла Европа.

doček pravoslavne Nove godine

Aca Ilić и Zlata Petrović ще я посрещнат с почитателите си в Щутгарт, Radiša Uroševuć ще пее в Тимишуара, Marinko Rokvić в Куманово и на следващия ден в Загреб, Miroslav Ilić в Любляна, „Bajaga i Instruktori“ на площада в Ниш, Jelena Broćić в Косовска Митровица, Marija Šerifović на площада в Зайчар, Goca Tržan и Milan Topalović Topalko на градския площад в Прокупле, Ana Bekuta в Баня Лука, Lepa Lukić в Пула.

Много от звездите, обаче, ще почиват. Aca Lukas, който на 31 декември пя в Петровац, сега няма да работи, както и Željko Joksimović, който с приятелката си Jovana Janković скоро ще отпътува на ски във Франция. И Saša Matić ще почива на православната Нова година, но ще се наслаждава на Aca Ilić и Zlata Petrović в Щутгарт, където ще направи концерт два дни по-късно. Ceca Ražnatović, която почива на 31 декември, и сега ще си остане вкъщи, тъй като не намери кой да й плати огромния хонорар, който получава обикновено за работа в новогодишната нощ.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар