Астрологът на Ceca предвижда смърт в шоуто „Farma“

cecin-astrolog

– Във Фермата някой ще умре – каза астрологът Zlatko Jeftić Šumadijski, който вече дълги години предвижда бъдещето на Cecа Ražnatović и Danicа Drašković.

Тълкувателят на съдбата на много известни личности твърди, че трагедията е неизбежна, тъй като тази „Farma“ е започнала по много лош начин. Точно както „Veliki Brat 2“, чиито трима съквартиранти загинаха в пътно произшествие.
– Още като започна сезонът на „Биг Брадър“, в който пострадаха тримата съквартиранти, знаех, че ще се случи нещо страшно. Беше много лош ден. Всички аспекти бяха лоши, точно както и в този сезон на „Farmа“ – започна Zlatko и добави, че жителите на най-известния селски имот в Сърбия са застрашени:
– Възможна е тежка болест с летален изход по време на риалитито или съвсем скоро след приключването му.

Имайки предвид, че в последните дни се писа доста за Miloš Bojanić, който ежедневно преживява голям стрес, мнозина се загрижиха за здравето му (дори при последната му свада с телевизионния водещ Dragan Marinković Macа лежа целия ден и пи успокоителни, а се наложи да го преглеждат и доктори – б.р.). Но, Jeftić каза, че той въобще не е в опасност:
farma
– На Miloš нищо няма да му се случи. Той ще доживее до дълбока старост, може би до около 82 години. Внимание на здравето си трябва да обърнат Maca, Zorica, Maja, Raka, както и Firči, които имат високо кръвно. Като сравня деня на влизането във Фермата с личните хороскопи на участниците, най-застрашени са Maca и Zorica.

farma


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар