Facebook мода – хакване на профилите на звездите

» Любопитно

facebook

Напоследък май стана модерно да се хакват профилите на сръбските звезди.

В края на май хакнаха профила на Jelenа Karleušа и тя нямаше достъп до него няколко дни, точно след концерта й в белградската зала „Arena“.

В началото на август пострада Miloš Bojanić. Някой беше написал в статуса му, че е във връзка с 21-годишната Aleksandrа Živković. За щастие, жена му, която му поддържа профила, забелязала навреме и сменила статуса на „женен“.

Във Facebook наскоро се появи и лъжлив профил на Mirа Škorić, който се опитва да очерни популярната певица. Феновете й веднага поискаха от администраторите да закрият този акаунт. Mirа благодари на почитателите си за бързата реакция.

Преди 3 дни и феновете на Cecа Ražnatović се видяха в чудо, когато профилът на звездата беше изтрит. Те веднага уведомили любимката си и тя се захванала да оправи нещата. Певицата каза, че ако не й възстановят профила, ще си направи нов. Към настоящия момент, обаче, той все още не работи.

Хакерите не подминаха и актьора Sergej Trifunović. От негово име са написани редица компрометиращи коментари, свързани с виртуалните му приятелки. Sergej се мъчил цял ден да си върне паролата, но накрая се отказал и си направил нов акаунт.


Виж още:
 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена официално, но със сигурност ще включва много събития и съревнования […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

Напиши коментар