Facebook мода – хакване на профилите на звездите

facebook

Напоследък май стана модерно да се хакват профилите на сръбските звезди.

В края на май хакнаха профила на Jelenа Karleušа и тя нямаше достъп до него няколко дни, точно след концерта й в белградската зала „Arena“.

В началото на август пострада Miloš Bojanić. Някой беше написал в статуса му, че е във връзка с 21-годишната Aleksandrа Živković. За щастие, жена му, която му поддържа профила, забелязала навреме и сменила статуса на „женен“.

Във Facebook наскоро се появи и лъжлив профил на Mirа Škorić, който се опитва да очерни популярната певица. Феновете й веднага поискаха от администраторите да закрият този акаунт. Mirа благодари на почитателите си за бързата реакция.

Преди 3 дни и феновете на Cecа Ražnatović се видяха в чудо, когато профилът на звездата беше изтрит. Те веднага уведомили любимката си и тя се захванала да оправи нещата. Певицата каза, че ако не й възстановят профила, ще си направи нов. Към настоящия момент, обаче, той все още не работи.

Хакерите не подминаха и актьора Sergej Trifunović. От негово име са написани редица компрометиращи коментари, свързани с виртуалните му приятелки. Sergej се мъчил цял ден да си върне паролата, но накрая се отказал и си направил нов акаунт.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар