Евровизия 2011: Сърбия участва в първия полуфинал

Жребият е изтеглен. Представителят на Сърбия на предстоящия фестивал „Евровизия 2011“ в Германия още не е известен, но е ясно кога ще участва – в първата част на първата полуфинална вечер, заедно с Албания, Финландия, Армения, Швейцария, Норвегия, Грузия, Турция, Русия и Полша. Втората част на първия полуфинал ще отбележат участията на Хърватска, Азербайджан, Литва, Унгария, Малта, Сан Марино, Исландия, Гърция и Португалия.
Във втората полуфинална вечер ще се състезават представителите на Холандия, Босна и Херцеговина, Украйна, Кипър, Австрия, Швеция, Молдова, Белгия, Словакия, Израел, Македония, Дания, Беларус, България, Латвия, Естония, Румъния, Словения и Ирландия.

Евровизия 2011

Авторът на композицията, с която Сърбия ще се представи на „Евровизия 2011“, ще бъде ясен на 26 януари. А името на изпълнителя ще стане известно по-късно, тъй като, по правило, авторът в голяма степен има тежест при избирането на певеца.
Междувременно, във Facebook още през май беше организирана първата група „Hoćemo JK na Eurosongu!”, но са създадени и други групи, чийто брой членове постоянно расте.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. lilia каза:

    Какво трябва да сторя

  2. lilia каза:

    Не мога да оправя тел …. Моля за помощ

Вашият коментар