Естрадните звезди – майстори на копирането!

Миналата година водещата на едно предаване каза: „Сега вече Rihanna може да живее спокойно. Нейният дух вече напусна Seka Aleksić, която сега е обсебена от Kim Kardashian“. С две думи, това е положението на сръбската естрада – звездите ни най-малко не се опитват да скрият кого копират.

Jelena Karleuša, за промотирането на „Insomnija“ направи серия фотографии в същия корсет на D&G, дори позите бяха като на Lady Gaga в клипа „Paparazzi“.

Karleuša vs Gaga

Seka Aleksić през годината непрекъснато следваше Rihanna. След всяка трансформация на поп звездата, променяше се и Seka. Фризура, грим, маникюр, дрехи, че чак и татуировките. Добре, че вече е вдъхновена от Kim Kardashian, че е трудно да си я представим с розова коса.

Seka vs Rihanna
Seka vs Rihanna
Seka vs Rihanna

Rihanna вдъхнови и Tanja Savić преди заминаването й за Австралия, където прекара бременността си и роди. Ако не друго, поне прическите им са еднакви.

Savić vs Rihanna

Когато се появи новият клип на Ana Nikolić „Mišo moj“, всички се присетиха за Beyonce. А когато, за нуждите на новия си албум, направи и фотосесия, вече нямаше никакво съмнение. На една от снимките Ana даже има същия корсет като американската си колежка.

Nikolić vs Beyonce

И хърватските звезди не остават по-назад. Severina постоянно е следвана от коментари, че все повече прилича на Angelina Jolie, но явно си е намерила нова муза. DVD-то й „Tridesete uživo“ с концерта от „Beogradska arena“ е съпътствано и от документален филм „Kad se pretvorim u Severinu“. Филмът е черно-бял, както и DVD-то „I am…world tour“ на Beyonce, с доста заимствани детайли.

Severina vs Beyonce


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар