Естрадата в паника: Всички ще ядем глогинки!

Ljuba Aličić

През последните месеци на естрадата е завладяла паника, тъй като певците все по-често остават без ангажименти. Уговарят работа и хонорар, а после, ден или два преди участието им, тези, които са ги наели, отказват договорката.

– Имах ангажимент за концерт в една българска дискотека и то в работен ден. Това малко ме учуди, тъй като обикновено пея в уикеднда, но приех предложението. Отказаха ми участието в последния момент, без никакви обяснения. Предполагам, че причината е финансова и собственикът е преценил, че ще бъде на загуба – каза Katarina Duvnjak Kaja.

– Псевдо звездите подбиват цените, не свършват добра работа и провалят собствениците на заведения. Най-лесно е да „одереш“ някого и да му затвориш локала. Певците не осъзнават, че трябва да пазят „работните места“ за себе си и колегите. Заради такива, всички ние ще ядем глогинки и скоро няма да има къде да пеем – оплака се Stanojka Bodiroža Ćana.

– За всичко, което се случва, виновни са самите певци. На мен в последно време никой не ми е отказал ангажимент, но чувам, че на колегите им се случват всякакви неща. Всичко има в нашата работа. Появиха се най-различни мениджъри и измамници, които гледат да спечелят нещо от въздуха. На мен никой не ми отказва, защото вземам парите предварително и тогава пея – сподели Ljuba Aličić.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар