Естрадата на съд и звездите зад решетките

Също като някои холивудски звезди, за които съдът стана „втори дом“, и сръбските не остават назад. Ето няколко случая от естрадата.

Svetlana Ražnatović и Dragan Kojić Keba

На първо място е Svetlana Ražnatović, която в момента излежава наказание за нелегален трансфер на футболисти, както и незаконно притежаване на оръжие. Ceca, заедно със сестра си Lidija ще остане в домашния затвор до февруари, следващата година. На певицата това не й е първи път да се изправя срещу закона. Известно е, че Ceca беше арестувана по време на акция „Sablja“ през 2003 година.

Второто място заема певецът Dragan Kojić Keba, който влезе в съда за доказване на бащинство на извънбрачната му дъщеря с текстописката Ljiljana Jevremović. Фолк певецът дълги години отбягваше тази сграда, отказвайки да се яви на заседанията. С решение от 2006, съдът в Страсбург сложи край на делата и оттогава Keba и официално се води баща на днес 12-годишната девойка.

Danijela Vranić и Ana Nikolić

Певицата Danijela Vranić наскоро имаше проблеми със закона, когато беше арестувана за шофиране в нетрезво състояние. Освен това, Danijela нападна полицаите и физически. Прекара нощта в ареста, след което направо „изби рибата“, като каза, че много й харесало там, понеже най-накрая успяла да си почине.

Нейната колежка Ana Nikolić също беше хваната пияна зад волана. Тестът за алкохол отчете 2,03 промила алкохол в кръвта. Между другото, няколко години преди това Ana имаше подобна ситуация.

Romana Panić и Milan Kalinić

И Romana Panić не остава по-назад, също шофирайки нетрезва. Тя беше „само“ с 1,8 промила алкохол в кръвта.

На последно място е актьорът и водещ Milan Kalinić, когото тия дни осъдиха за опит за кражба на телевизор от ФК „Crvena Zvezda“ през 1992. Да не повярваш, случаят не загуби давност и след 19 години. Накрая Kalinić получи условна присъда от четири месеца.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар