Era Ojdanić няма да види внука си, докато е жив

Era Ojdanić преживял истински ад, откакто преди два месеца снаха му Jelena напуснала сина му Dragutin и отвела 7-годишния Andrija при родителите си. Още повече, тя обвини свекъра си, че лъже щом си отвори устата, и го заплаши чрез SMS, че повече никога няма да види внука си.

– Отново се експонираш в медиите за моя сметка и за сметка на дете на седем години, това е срамота, мърсиш ми детето! Благодаря за унижението и лъжите. Andrija вече няма да видиш, докато си жив – гласи първото съобщение.

Снахата не се отказала и пратила втори SMS:
– И журналистите ми увиснаха на главата, казах ти да не се разправяме чрез медиите. Как не те е срам да използваш ситуацията, само и само да пишат за теб. Достигна дъното!

Era от своя страна сподели за „Kurir“:
– Никога нищо лошо не съм казал за снаха си. Знаете, че имам дъщеря, която е инвалид, а за Jelena съм се грижил повече, отколкото за нея. Всичко съм й дал, никога не съм я малтретирал, нито пък е била лишена от нещо в дома ми. Не съм искал по вестниците да пишат, че ни е напуснала. Дори на вас не признах за какво става въпрос, когато разбрахте и дойдохте да ме питате. Първа тя каза пред „Kurir“, че си е тръгнала и че съм лъжец.

Снахата заплаши Era Ojdanić, че повече няма да види внука си


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар