Две години от смъртта на Ksenija Pajčin

Днес се навършват точно две години от смъртта на Ksenija Pajčin, убита на 16 март 2010 от приятеля й Filip Kapisoda, който след това отне и своя живот.

Ksenija Pajčin е родена на 3 декември 1977 в Белград. Кариерата си започва като танцьорка в клубове, а популярността добива с група „Duck“ – една от най-слушаните групи през 90-те години на миналия век. По-късно започва самостоятелна кариера, има записани 4 албума и 6 сингъла.

Живота на Ksenija отне черногорският манекен Filip Kapisoda, в нейния апартамент във Вождовац. Манекенът, който беше по-млад от певицата с 10 години, стана известен с участието си във „VIP Veliki brat“.

В началото на 2010 Ksenija и Filip катастрофираха в село Лисович, на път за вилата на певицата. Мнозина изтълкуваха произшествието като опит на Filip да убие и двамата още тогава. Все пак, пъкленото си намерение осъществи два месеца по-късно.

Апартаментът, в който се случи трагедията, още е собственост на семейството на Ksenija. Майка й Ljubica имаше желание да го продаде, но наскоро взе решение да го запази.

Две години от смъртта на Ksenija Pajčin и Filip Kapisoda


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
НАПИШИ КОМЕНТАР