Dunja Ilić припада за трети път!

Дуња Илић » Новини

Певицата Dunja Ilić напоследък прекарва доста време при лекари, заради здравословни проблеми. А когато, преди няколко дни, й прилошало за пореден път, си сцепила и брадата.

– За съжаление, за сравнително кратко време, припаднах за трети път. Този път имах и наранявания, та изгубих и доста кръв. В момента ми правят изследвания и се надявам на добри резултати – написа певицата във своя Фейсбук профил.

Dunja Ilić припада за трети път!


Виж още:
 • Dunja Ilić: Аз съм ку*ва, която продължава да обича! Dunja Ilić: Аз съм ку*ва, която продължава да обича!

  16 септември 2014

  Макар да говореше за годеж, смени си вярата, лежа в ареста заради шофиране в нетрезво състояние, Dunja Ilić изненада всички, след като в края на август смени статуса си във Фейсбук на омъжена. Най-напред Dunja […]

 • Dunja Ilić: Срам ме е, отивам да се лекувам! Dunja Ilić: Срам ме е, отивам да се лекувам!

  9 август 2013

  Сръбската певица Dunja Ilić, която има проблеми с алкохола и неотдавна беше хваната да шофира в нетрезво състояние, обяви във Фейсбук профила си, че отива на рехабилитация. – По-голямата част от информацията, която сте имали […]

 • Фен татуира Dunja Ilić на ръката си Фен татуира Dunja Ilić на ръката си

  11 април 2013

  Вече и Dunja Ilić може да се похвали с предан фен. Певицата бе приятно изненадана и се разплака от жеста на един неин почитател, който татуирал лицето и името на Dunja по ръката си.

Напиши коментар