Nataša Bekvalac: Дълбокото деколте не е сексапилно

natasa bekvalac

Nataša Bekvalac (29) наскоро се пресели в нов апартамент, заедно със съпруга си Danil Ikodinović и дъщеря си Hanа. Както казва тя, промените винаги са добре дошли и се надява, че с новия си албум, който ще излезе скоро, ще заеме челни позиции в естрадата. В интерес на истината, това, което ще изненада мъжката част от феновите й, е, че на участията си ще бъде закопчана до горе.

– Колкото повече узрявам като жена, толкова повече разбирам, че това, което носим в себе си, е много по-важно от гардероба. Сексапилът най-малко се постига с дълбоки деколтета и къси полички, а повече с вътрешната енергия. Гордея се, когато казват, че моето участие на финала на „Veliki brat“ (сръбският вариант на Биг Брадър – б.р.) е било преизпълнено с еротика, независимо, че бях закопчана до гърло – каза Nataša.

Тя подчертава, че не разбира защо се вдига толкова шум около това нейно участие, тъй като това е шоубизнес. Важно е да се предизвика реакция на публиката и щом няма останали равнодушни, значи си е свършила работата.
– Истината не може да ме изхвърли от пътя, каквато и да е тя. Ако някога ме видите пияна или полугола, нямам нищо против да се пише за това. Но много ме обижда, когато думите ми се вадят от контекста и ме представят за такава, каквато не съм. Когато в действителността за мен се изнасят глупости без покритие, това обижда скъпи за мен хора и тогава откачам най-много. Който е лош, той винаги ще гледа лошо на всичко.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар