Dragana Mirković минава за една от най-богатите сръбкини, но нейните деца живеят като всички останали

Dragana Mirković

Dragana Mirković е една от най-богатите жени в Сърбия, нейното богатство е оценено на 70 милиона долара. За кариерата на сръбската фолк звезда е писано доста, но малцина знаят, че клипът към песента „Za mene si ti“ е струвал почти колкото апартамент в Белград.

Въпреки че притежава милиони и живее в истински дворец в Австрия, Dragana успява да скрие децата си от светлините на прожекторите и да ги научи на важните ценности в живота.

Преди два дни в предаването „Prvi red“ по телевизия „К1“ певицата разказа за дъщеря си Manuela и сина Marko. Изтъкна колко са скромни и че не са от децата, родени със „златни лъжички в устата“.

– Моите деца са най-нормалните деца на света, които имаха нормално здраво детство и бяха отлични ученици. Marko е студент по икономическо право, а Manuela завършва средното училище. Вместо да изберат да карат учебната си практика във фирмите на родителите си, те избраха да работят. Marko стажува в адвокатска кантора, а Manuela на рецепция в „Ritz“. Тя говори 5 езика, а брат ѝ засега „само“ 3.

След това Dragana спомена и за приятелството си с холивудски актьори и изтъкна, че Жан-Клод Ван Дам е доста добре информиран за нейната кариера и че се е запознала със семейството му. Чува се и с майка му.

– Ван Дам е невероятен човек, много заобича моето семейство и си прекарваме добре заедно. Запозна ни собственикът на „Fashion TV“. Хората от световния елит са много по-земни от нашите. Ван Дам знае даже повече от необходимото за моята певческа кариера – каза Dragana Mirković.

Да си припомним, че в началото на миналата година, при първото затваряне заради коронавируса Жан-Клод Ван Дам изпрати видео съобщение на Dragana, в което каза, че тя и съпругът ѝ му липсват и се надява скоро да бъдат заедно.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Dragana Mirković празнува 53-ти рожден денDragana Mirković празнува 53-ти рожден ден

    Dragana Mirković навърши 53 години. Сръбската фолк звезда отпразнува рождения си ден в замъка си във Виена, в присъствието на най-близките. Певицата показа и празничната […]

  • Dragana Mirković и Toni дариха 5000 евро на фондацията на Toše ProeskiDragana Mirković и Toni дариха 5000 евро на фондацията на Toše Proeski

    Dragana Mirković е решила да си спомни по най-добрия начин за преждевременно починалия си колега Toše Proseski. Тя и съпругът ѝ Toni Bijelić дариха 5000 […]

  • Dragana Mirković под прицела на хакериDragana Mirković под прицела на хакери

    Сръбската фолк звезда Dragana Mirković попадна под ударите на хакери, които вчера атакуваха страницата ѝ във Facebook и започнаха да публикуват неподходящо съдържание. Певицата веднага […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар