Dragana Mirković бележи 30 години на естрадата

Dragana Mirković, една от най-големите звезди на народната музика, тази година празнува юбилей – три десетилетия успешна кариера на естрадата.

По повод юбилея Dragana ще направи редица концерти в по-големите сръбски градове и в региона, както и в България, Румъния, Турция и Гърция. Макар певицата да беше казала, че ще пее в белградската „Arena“, когато Сърбия влезе в ЕС, говори се, че може заради юбилея и по настояване на феновете й това да стане тази година.

– Тяхното желание е най-накрая да пея в Белград, но моите амбиции са далеч по-скромни. Не ми е необходимо да съм в центъра на вниманието и да се доказвам с това, че съм напълнила „Arena“ два или три пъти – каза Dragana, която, след като се омъжи за бизнесмена Toni Bijelić и се пресели при него в Австрия, съвсем разреди участията си.

Откакто на 15-годишна възраст се появи навремето на сцената на тогавашна Югославия, певицата стана и остана любимка на публиката. Обявявана за чудо още от дете, а сега успешна жена и майка на две деца, Mirković гради кариерата си изключително с гласа и песните си.

Кариерата на Dragana Mirković е белязана от много хитове, големи турнета и концерти, на които винаги е била иновативна, както и от голям брой награди.

Dragana Mirković бележи 30 години на естрадата


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар