Dragana Mirković бележи 30 години на естрадата

Dragana Mirković, една от най-големите звезди на народната музика, тази година празнува юбилей – три десетилетия успешна кариера на естрадата.

По повод юбилея Dragana ще направи редица концерти в по-големите сръбски градове и в региона, както и в България, Румъния, Турция и Гърция. Макар певицата да беше казала, че ще пее в белградската „Arena“, когато Сърбия влезе в ЕС, говори се, че може заради юбилея и по настояване на феновете й това да стане тази година.

– Тяхното желание е най-накрая да пея в Белград, но моите амбиции са далеч по-скромни. Не ми е необходимо да съм в центъра на вниманието и да се доказвам с това, че съм напълнила „Arena“ два или три пъти – каза Dragana, която, след като се омъжи за бизнесмена Toni Bijelić и се пресели при него в Австрия, съвсем разреди участията си.

Откакто на 15-годишна възраст се появи навремето на сцената на тогавашна Югославия, певицата стана и остана любимка на публиката. Обявявана за чудо още от дете, а сега успешна жена и майка на две деца, Mirković гради кариерата си изключително с гласа и песните си.

Кариерата на Dragana Mirković е белязана от много хитове, големи турнета и концерти, на които винаги е била иновативна, както и от голям брой награди.

Dragana Mirković бележи 30 години на естрадата


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • На 14 май Dragana Mirković ще пее в „Megami Club“На 14 май Dragana Mirković ще пее в „Megami Club“

    На 16 декември 2016 година Dragana Mirković изнесе впечатляващ концерт пред българските си фенове в столичната зала „Арена Армеец“. Веднага след спектакъла Dragana беше специален […]

  • Dragana Mirković получила Maybach от Toni за Осми мартDragana Mirković получила Maybach от Toni за Осми март

    Вече повече от две десетилетия Dragana Mirković се наслаждава на стабилен брак с Anton Bijelić, а австрийският бизнесмен не пропуска повод да покаже любовта си […]

  • Dragana Mirković: Луксозна марка с личен печатDragana Mirković: Луксозна марка с личен печат

    Dragana Mirković минава за скромна жена, за която най-важни са семейството и приятелите, и не отдава голямо значение на материалните неща. Не обича и да […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар