Dragana Mirković се оттегля от естрадата?!

Една от най-популярните фолк певици на територията на бивша Югославия Dragana Mirković наскоро направи голям благотворителен концерт в Белград, с който най-вероятно слага край на естрадната си кариера.

Dragana Mirković

– Време е за оттегляне. След 26 години на естрадата искам да живея като останалия нормален свят. От 15-годишна съм пред очите на всички. Беше хубаво, благодаря на Бог и на хората. Надявам се, че няма да ме забравят. Никога не ми е било лесно. Имала съм много лоши моменти. Не мислете, че богатите нямат проблеми. Парите не са гаранция за щастие. И днес имам проблеми с някои приятели и причината е проклетата завист. Плача, преживявам го тежко, но после решавам, че нашето приятелство не си е струвало сълзите – сподели Dragana Mirković.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. lilia каза:

    Оттеглянето от сцената не е едно и също с приятелството.Двете неща са отделни.Към приятелството си питая специални чувства и нещо няма да ме разколебае или откаже от личността, с която съм в такива отношения.

  2. lilia каза:

    Не приемам подобна манипулация.Приятелството си не давам и не заменям за нищо.Душа и чувства не търгувам!!!!Стига с обработките.

Вашият коментар