Dragana Mirković: С години съм пращала SMS-и на Brena на грешен номер!

Фолк звездата Dragana Mirković разкрива защо е прекратила контактите си с Lepa Brena.

Dragana Mirković

Наскоро, след доста време, се срещнахте с Brena…
– Да, беше много хубав и затрогващ момент.

Какво си казахте една на друга?
– Че изглеждаме добре (смях). Не сме споменали нищо от лошите неща, които са се случвали. Когато се видяхме, я попитах: „Не ти ли липсвах?“. Тя само се усмихна и ме прегърна.

Защо преустановихте контактите си?
– По стечение на обстоятелствата, Brena си е сменила номера, а аз не съм знаела. Редовно й пращах съобщения за рождени дни, Нова година и не получавах отговор.

Старият номер на Brena е взела Cakana.
– Откъде знаете? Аз не знаех къде е отишъл този номер. Сега се чудя защо Cakana не ми отговори никога, че пращам съобщения на погрешен номер. А аз винаги се подписвах под SMS-те и се чудех защо Brena никога не ми отговори.

Как се чувствахте?
– Болеше ме, че ме е игнорирала. През годините сме имали много хубави и лоши моменти. Като видях, че няма никаква реакция, се обадих на Sanja Đorđević да я питам с какво толкова съм обидила Brena, че не ми се обажда. Чак тогава разбрах, че си е сменила номера. Беше няколко дни след рождения й ден и аз й честитих със закъснение. Тя ми отговори веднага: „Благодаря ти много. Радвам се, че си се сетила за мен. Целува те твоята Beki!“. Тогава й казах колко пъти съм й писала и се разбрахме да се видим. Оттогава редовно поддържаме контакт.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар