Dragana Mirković: Чест е да пееш с Čola!

Две големи звезди, Zdravko Čolić (59) и Dragana Mirković (42), ще пеят заедно на 5 март, на концерт в зала във Франкфурт. Съвместното участие е по идея на Čola, който предложил на организаторите с него да бъде и една от най-популярните изпълнителки на народна музика. Dragana и Čola са пяли веднъж заедно, преди 15 години, в Париж, и това е бил първият и последен съвместен концерт на легендарния певец с някоя колежка.

Dragana Mirković

– Много обичам и уважавам Čola, той е нашата най-голяма звезда. С него се познаваме от 25 години, още откакто бях малка, и винаги е бил благосклонен към мен. Още не сме се договорили за подробностите, но тъй като всеки от нас си има свой бенд, предполагам, че всеки ще има своя музикален блок. Все пак, генерално погледнато, това ще бъде наше съвместно участие и аз съм поласкана, че ще пея с него – сподели за „Vesti“ Dragana Mirković.

А по повод писането в медиите, че ще се оттегля от сцената, певицата отговори:
– Никога не съм казвала, че ще се оттеглям! Това са само журналистически клюки, от които ме заболя. Не е коректно. Когато реша да се простя с публиката, ще го направя по свое желание и свой начин.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар