Dragana Mirković е била омъжена преди Toni Bijelić? Каква е истината?

Dragana Mirković и Toni Bijelić

Слабо известен факт е, че преди брака си с Toni Bijelić сръбската фолк звезда Dragana Mirković има дългогодишна връзка с известен бизнесмен, естраден мениджър и политик.

А именно, на върха на нейната популярност през 90-те години мъжът до Dragana е Zoran Bašanović. По това време Bašanović е не само приятел на певицата, но и мениджър. Нижат се успехи, любовта цъфти. А после в края на миналия век слагат точка и на професионалните, и на личните взаимоотношения.

– Тогава много време прекарвахме извън страната. Когато не работехме, ходехме все по-далече, защото само там намирахме спокойствие. Има туристически дестинации, където хората сключват брак на майтап. Така Dragana и аз се венчахме в един параклис в Лас Вегас, както и много известни двойки, но тези бракове не са вписани и не са валидни. Ако това е тайната сватба, за която се говори, вече не е – разкри неотдавна Bašanović, който преди връзката си с Dragana има кратък романс и с колежката ѝ Mira Škorić.

Скоро след раздялата Dragana Mirković се запознава с Toni, за когото се омъжва през 2000 година без много медиен шум. Двамата имат дъщеря Manuela и син Marko.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар