Doris Dragović била луда по Arkan

Хърватската поп певица Doris Dragović, която скоро ще направи концерт в Белград, е обичала лудо покойния Željko Ražnatović Arkan, пишат медиите. Според техни източници, между Doris и Arkan е цъфтяла любов в края на 80-те години на миналия век, непосредствено преди началото на конфликта в бивша Югославия.

Двамата са били на косъм от брак. Още по него време Željko е размишлявал за развод с тогавашната си съпруга Natalija. Doris и Željko са криели връзката си, но все пак са излизали заедно и са засичани в белградските клубове. Прекратяват контактите си след ареста на Arkan през 1990 в Двор (за известно време на територията на Република Сръбска Крайна, днес в границите на Хърватска), а Хърватска провъзгласява независимостта си.

Недълго след това Željko основава „Тигрите“ и се включва във войната в бивша Югославия, а Doris се омъжва за ватерполиста Mario Budimir, от когото има син. През 1993 Arkan се запознава със Svetlana Ceca Veličković и две години по-късно се женят.

През 2000 година, в новогодишната нощ, Doris Dragović пее на черногорския президент Milo Đukanović за невероятните 120 000 марки. А само няколко седмици по-рано, когато през декември 1999 почива Franjo Tuđman, като най-голяма звезда и член на Хърватския демократичен съюз, Doris стои на почетна стража край ковчега му.

Doris Dragović обичала лудо покойния Željko Ražnatović Arkan


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар