Документален филм за Šaban Šaulić

По повод половинвековната му музикална кариера тия дни започва снимане на документален филм за Šaban Šaulić, под режисурата на Goran Šljivić. За живота на краля на сръбската народна музика ще разказват неговото семейство, приятели, сътрудници и колеги от естрадата.

Документален филм за Šaban Šaulić

Филмът трябва да бъде завършен до края на годината и ще бъде сниман на различни места – в родния град на Šaban, Шабац, в селцето Кърчедин, където фолк звездата има вила, и в Белград. Освен хитовете, прославили Šaulić, във филма ще има и нови песни, както и любопитни детайли от живота и кариерата му.

Филмовият екип ще придружи Šaulić и на някои негови участия, така че в лентата ще влязат и кадри от концерта му на 2 август на закриването на традиционния ежегоден празник в Гроцка, където Šaban пя за първи път.

– Идеята за документалния филм е тръгнала от семейството ми и моя PR тим – сподели Šaban Šaulić, който на 6 май отпразнува 65-я си рожден ден. – В началото бях смутен, но после начинанието ме грабна. Съгласих се, без много да му мисля, и вярвам, че за публиката това ще бъде един интересен филм.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар