Deen: Аз съм дежурният педал!

След завършването на първата си година като студент по моден бизнес в престижния институт „Marangoni“, Милано, Fuad Backović Deen вече няколко месеца е на почивка в Босна и Херцеговина и по хърватското крайбрежие. Сараевският певец с нетърпение чака Седмицата на модата в Милано, за която е получил специална покана.
Очаква се новият албум на Deen да излезе до края на септември. Но певецът е обезкуражен от състоянието на местния музикален пазар. Въпреки това, не се отказва от музиката, защото смята че има талант:
– Наскоро се запознах с продуцент, който работи с Beyonce и Kylie Minogue. Не е изключено да се възползвам от това си познанство и, ако имам шанс да направя нещо извън нашия регион, ще го направя – каза Deen.

И макар че, вече от доста време не е активен на сцената, екстравагантният певец е постоянно в центъра на клюките. Непрекъснато му се приписват „обратни“ наклонности:
– В любовния ми живот не се случва нищо. В момента съм сам. Нямам нужда да крия нищо, но и такива неща не могат да се скрият. Това, че ме събират с мъже, е и тъжно и смешно. Но тези приказки ме съпровождат от началото на кариерата ми. За себе си често казвам на шега, че съм дежурният педал в нашите среди.

Deen


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Kaliopi и Deen отиват на Евровизия 2016Kaliopi и Deen отиват на Евровизия 2016

    Македония и Босна и Херцеговина вече избраха своите представители за Евровизия, която ще се състои от 10 до 14 май 2016г. в Стокхолм. На конкурса […]

  • Deen: Скоро нов албумDeen: Скоро нов албум

    Босненският поп изпълнител Fuad Backović завършва работата по новия си албум и, ако всичко върви по план, първият сингъл, заедно с клип, ще излезе този […]

  • Гей ли е Deen или не?Гей ли е Deen или не?

    Около Fuad Backović Deen винаги е имало съмнения и въпроси, тъй като хората любопитстват дали популярният босненски изпълнител е гей или не е. Deen гостува […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар