Децата издържали Tanja Savić?

Докато в Сърбия от време на време пристигат снимки от разкошния живот на Tanja Savić, в действителност фолк певицата водела тежка екзистенциална битка в далечна Австралия, твърди „Blic“. Певицата била толкова затруднена, че не може да изпрати пари на родителите си да отидат да видят второто си внуче.

Освен зачестилите напоследък брачни несъгласия, граничещи дори с криза в семейните отношения, звездата на „Grand“ едва свързвала двата края. Tanja отдавна имала желание да си дойде в Сърбия, където със сигурност ще изкарва с пеенето си добри пари, но нейният съпруг Dušan Jovančević не искал. Единственият сигурен доход на семейството в момента били детските добавки, полагащи се на синовете им Maksim (3) и тази година родения Đorđe.

Dušan искал да доминира в брака, което му се удава в Австралия, докато в Сърбия би имал проблем, знаейки, че в родината си Tanja ще е тази, която ще изкарва повече пари. След второто си раждане Savić взела от шефа на „Grand“, Saša Popović, 10 000 евро назаем, които ще му връща по малко.

Tanja Savić и Dušan Jovančević


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар