Danijela Vranić се завърна след две години пауза

След две години медийна пауза поради здравословни проблеми, в края на изминалото лято Danijela Vranić се завърна на музикалната сцена.

– Завръщам се сега, когато се чувствам напълно здрава и пълна с енергия. Липсваше ми сцената, но ще внимавам с участията си, за да не докарам здравето си отново до хаотичното състояние, в което беше. Проблемът ми не беше нито в алкохолизма, нито в щитовидната жлеза, както се говореше, а поради хормонален дисбаланс. Затова че 18 години сама си бях и мениджър и организатор на работата, и този, който се грижеше за бенда, моето тяло не можа повече да издържи и всичко тръгна надолу. Фитнес инструкторът ме посъветва да се обърна към лекар, тъй като, колкото и да тренирах, килограмите не намаляваха. Тогава ми откриха този дисбаланс, който вече дълго лекувам с биохормонална терапия. Живея буквално със сто грама месо и салата дневно – каза Danijela в интервю за „Alo!“ и призна, че приятелите и колегите й са я разочаровали.

– Минах през ада, приятелите ме забравиха, а в оттеглянето ми колегите ми виждаха едно работно място повече. Сега, когато се завръщам, върнаха се и „приятелите ми“, и то без грам срам, но вече знам с кого си има работа. Не съм била зле финансово, че да ми помагат, просто ми трябваше морална подкрепа. От обществения живот се отдръпнах, защото страшно ме болеше от заглавията в медиите, че съм дебела, пълна с целулит и че не се грижа за външния си вид, а аз знаех, че съм болна. Съседите ми ме съжаляваха, защото четяха за всички болести, които ми се приписваха, и мислеха, че няма да оцелея – допълни певицата и сподели, че е решила да си дари органите.

През септември 2011 година Vranić беше хваната да шофира в нетрезво състояние, но твърди, че няма проблеми с алкохола:
– Не се гордея с това. Този гаф, който направих, сега всички ми лепват като печат, а забравят годините кариера. Папараците само дебнат да ме снимат с чаша алкохол, че да гръмнат в медиите: “Danijela отново алкохоличка”. Престъпление ли е да изпия чаша вино?! Това прави ли ме алкохоличка?!

Danijela призна, че е емоционално изпълнена:
– Най-накрая имам край себе си правилния човек, влюбена съм. Той ми помагаше много в борбата с болестта. Уважавам желанието му да не се експонира, а когато се реша на по-голяма стъпка, каквато е бракът, няма да остане скрито.

Danijela Vranić


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Danijela Vranić отново преживя катастрофаDanijela Vranić отново преживя катастрофа

    В неделя през нощта популярната сръбска певица Danijela Vranić е претърпяла ПТП, при което е получила фрактура на ключицата. Катастрофата станала малко след полунощ в […]

  • Danijela Vranić катастрофиралаDanijela Vranić катастрофирала

    Преди три дни сръбската фолк певица Danijela Vranić претърпяла ПТП в Белград. Danijela попаднала във верижна катастрофа, когато шофьорът на единия от автомобилите спрял внезапно […]

  • Danijela Vranić оздравя и свали 30 кгDanijela Vranić оздравя и свали 30 кг

    През последните години Danijela Vranić имаше проблеми с наднормено тегло, както и здравословни проблеми, предизвикали излишъка от килограми. Певицата страдаше от заболяване на щитовидната жлеза, […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар