Danijela Vranić – моят изглед е хит в света!

danijela_vranic

Сръбската фoлк певица Danijela Vranić (Данийела Вранич) успя с външния си вид на третия “Axal Grand Festival” да впечатли колегите си и публиката. Тя не успя да се класира за финала с песента си “Nemoj da me žalite”, но с имиджа си привлече най-много коментари.
И макар че песента, няколко дена след фестивала, стана една от най-слушаните по радиостанциите, жълтата преса и публиката определено бяха шокирани от нейния “horor” вид.
Danijela, както обичайно, беше в маркова рокля (този път – “Disquared”) от най-новата линия, но нещо с грима й не беше съвсем в ред.
– Искахме да постигнем нещо различно, затова използвахме най-новия грим на „Dior“ – оправда се певицата, съобщава таблоида “Svet”.
След появяването й на фестивала, тръгнаха слухове, че певицата е правила нещо по лицето си и с тежкия грим се опитва да скрие хирургическите интервенции.
– Ако всички бяха гледали MTV, щяха да видят, че по света това е нормално и актуално! – бранеше се Danijela Vranić.
– Ако това беше направила Jelena Karleuša, никой нямаше да коментира, понеже от нея се очакват такива неща, да направи нещо първа в Сърбия, да бъде провокативна, но понеже става въпрос за мен – за всички е много необичайно и затова са тези злоради коментари. Не съжалявам за нищо. Вярвам, че тези коментари са продиктувани от ревност, но това ни най-малко не ме касае. Смятам, че добре си изпях песента и че гардеробът и сценичният ми грим също бяха добри. – завърши певицата.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Danijela Vranić отново преживя катастрофаDanijela Vranić отново преживя катастрофа

    В неделя през нощта популярната сръбска певица Danijela Vranić е претърпяла ПТП, при което е получила фрактура на ключицата. Катастрофата станала малко след полунощ в […]

  • Danijela Vranić катастрофиралаDanijela Vranić катастрофирала

    Преди три дни сръбската фолк певица Danijela Vranić претърпяла ПТП в Белград. Danijela попаднала във верижна катастрофа, когато шофьорът на единия от автомобилите спрял внезапно […]

  • Danijela Vranić оздравя и свали 30 кгDanijela Vranić оздравя и свали 30 кг

    През последните години Danijela Vranić имаше проблеми с наднормено тегло, както и здравословни проблеми, предизвикали излишъка от килограми. Певицата страдаше от заболяване на щитовидната жлеза, […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар