Danijela Martinović и Petar Grašo вече не са заедно?

Danijela Martinović и Petar Grašo

Говори се, че двамата популярни хърватски изпълнители, 49-годишната Danijela Martinović и 45-годишният Petar Grašo, от известно време не живеят заедно и че на любовта им е дъшъл край.

Те са една от най-дълготрайните и стабилни връзки на естрадата, но изглежда, че след повече от 24 години съвместен живот е дошло време всеки да тръгне по своя път.

Тяхната връзка започна преди повече от две десетилетия, но така и не сключиха брак, казвайки че не е необходим документ за да потвърди любовта им.

За последно Danijela публикува обща фотография със своя партньор в живота на 19 март, по повод 45-ия рожден ден на Grašo.

– Нека ти е най-синьо… нека ти е море… – написа певицата и бивша вокалистка на група „Magazin“ под общата снимка от концерт.

Това не е първи път, в който медиите пишат за раздяла на Danijela Martinović и Petar Grašo, но може би този път ще се окаже вярно. Каква е причината, не е ясно.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Petar Grašo стана бащаPetar Grašo стана баща

    Хърватският поп изпълнител и музикант Petar Grašo стана татко. В неделя неговата съпруга и колежка Hana Huljić Grašo донесе на бял свят момиченце, което щастливите […]

  • Petar Grašo подготвя сватба, жени се за почти 15 години по-младаPetar Grašo подготвя сватба, жени се за почти 15 години по-млада

    Популярният хърватски певец и музикант Petar Grašo (45) ще каже „Да“ на своята избраница Hana Huljić, която в края на декември навърши 31 години. Hana […]

  • Клип на Petar Grašo забранен в YouTubeКлип на Petar Grašo забранен в YouTube

    Новият клип към песента „Uvik isti“ на поп певеца Petar Grašo беше забранен от YouTube, само заради хващането на медицинската сестра за задника. Според хърватските […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар