Clea & Kim ще снимат клип в клуб „Alaya“

Шеметният словенски дует Clea & Kim, който в последните месеци направи няколко отлични концерта в Европа, и в летните дни не почива, а работи с пълна пара по новите си ангажименти. След участията им в престижните дискотеки „Jil“ и „Mirage“, в Швейцария, симпатичното дуо, заедно с екип от музиканти и танцьорки, пя през изминалия уикенд в клуб „Boomerang“, кантон Тичино.

На 10 юли в Портрожа, Словения, ги очаква голям купон. Jelena Čeranić-Clea и Kim ще снимат в клуб „Alaya“ нов клип към хита си „Balkan Bachata“. Певиците канят всички, които искат да се видят в клипа, да се присъединят към тях преди залез слънце. Във видеото, освен доброволците, участие ще вземат и около 30 професионални музиканти и танцьори от различни краища на света, очакват се гости и от Куба. Снимките на клипа ще ръководи известната хърватска режисьорка Katja Restović.

Clea & Kim ще снимат клип в клуб Alaya


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Clea&Kim – нов сингъл „Poslušaj“Clea&Kim – нов сингъл „Poslušaj“

    Атрактивното словенско дуо CLEA & KIM все повече набира популярност и въодушевява публиката по клубовете в региона и диаспората. Парчето „Nije ti dobro“, което девойките […]

  • Clea & Kim в ШвейцарияClea & Kim в Швейцария

    В края на февруари Clea & Kim ще бъдат за първи път в Швейцария. На 25 февруари ще пеят в клуб „Cafe 8“ в Цухвил, […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар