Щерката на Vesnа Zmijanac се подрусва на песните на майка си

Весна Змиjанац » Новини

Щерката на легендарната фолк певица Vesnа Zmijanac Nikolija Jovanović се появи с компания в ресторант „Lepeza“, за да се наслаждава на песните на майка си.

Vesna-cerka

По утвърден обичай, в четвъртък в ресторанта на Zoricа Marković отново беше голям купон, заради участието на Vesnа. В един момент се разигра и нейната дъщеря Nikolija, която отскоро е блондинка. Малко след това Zmijanac повика и кючекчийка и атмосферата съвсем се нагорещи. Дори приятелят на Vesnа, оперният певец Nikola Mijailović, не остана равнодушен, докато майката и дъщерята се веселиха. И той взе микрофона и изпя „Vranjankа“. Че Nikolija и Nikola са в много добри отношения, си пролича, защото цяла вечер играха заедно, говориха и вдигаха наздравици. В един момент тримата се прегърнаха и запяха, а Vesna посвети на щерка си песента „Idi, široko ti polje“.

Шефката Zorica почерпи и Božen Žumbor (шефката на Božen Cosmetics), която също пееше и играеше със своите приятели, нищо че на сутринта я чакаше пътуване.

Същата вечер в „Lepezа“ се случи и фолк певицата Ilda Šaulić (дъщерята на Šaban Šaulić), която беше в компанията на брат си и няколко приятели. Тя също се наслаждава на хубава музика и атмосфера. Дори Vesna Zmijanac с хита си „Kraljica tuge“, я накара да се просълзи. В следващия момент пък Ildа закичи с евра цигуларя, който й изсвири една песен на ушенце.


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Напиши коментар