Цялата естрада на промоцията на „Grand pripejd paket“

В Кристалната зала на белградския хотел „Hajat“, в четвъртък вечер беше представен „Grand pripejd paket“ в сътрудничество с оператора „Telenor“. Става въпрос за предплатен пакет с три СИМ карти и диск, съдържащ 16 дуети на „Grand“.

На промоцията присъства почти цялата естрада – от легендите на музикалната сцена до Звездите на „Grand“. В центъра на вниманието бяха Lepa Brena и Boba Živojinović, със синовете. Шефката на „Grand production“ запя първа, а след това отстъпи микрофона на Kemal Monteno. Присъстващите се насладиха на песните на легендите на народната музика Predrag Cune Gojković и Predrag Živković Tozovac, който беше с нежната си половинка. Зад микрофона се редяха Neda Ukraden, Snežana Đurišić, Marinko Rokvić, Ana Bekuta, Vesna Zmijanac… Тук бяха и Aca Lukas с бременната си съпруга Sonja, Bora Đorđević с половинката си Aleksandra, Seka Aleksić с мъжа си Veljko Piljikić, Zoran Kiki Lesendrić, както и Ivan Milinković и Zoran Dašić Daša от „Legende“.
Гала веселието беше подправено с хоро, което поведе Lepa Brena. След това забавата продължи с изпълненията на „Zvezde Granda“.

Grand pripejd paket

Grand pripejd paket


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар