Ceca Ražnatović: Съперничеството с Karleušа е надуто от медиите!

Ceca Raznatovic

Гостувайки в сутрешната програма на телевизия „Pink“, сръбската фолк дива Svetlana Ceca Ražnatović, която наскоро направи концерт пред 130 000 души, коментира съперничеството между нея и Jelenа Karelušа, което трае вече години. Ceca, която рядко говори за русата си колежка, този път беше по-словоохотлива:
– Аз съм жена, която се е осъществила на естрадата и нямам нужда да завиждам на никого, тъй като никой не е постигнал повече от мен. Мога да се гордея с кариерата си и публиката си.

– Така се опитваха в началото на кариерата ми да ме скарат с Draganа Mirković, но ние двете не го допуснахме. В идеални отношения сме и се чуваме често. Когато някоя колежка ми подхвърли нещо да ме предизвика, никога не й отговарям, нито пък ми минава през ум да го направя – добави Ražnatović.

Дали двете съпернички този път ще закопаят секирите или изказването на Ceca ще мине незабелязано край Jelenа Karelušа, както и Ceca подмина изказването на колежката си, че те двете ще запишат дует, когато остареят, остава да се види… 😉


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар