Ceca Ražnatović остави Cvele

Цеца Ражнатовић » Новини

ceca-cvele

Сръбската фолк дива Svetlana Ceca Ražnatović (Светлана Цеца Ражнатович) и манекенът Vladimir Cvetković Cvele сложиха край на 6-месечната си любовна връзка.
Певицата промени статуса си в социалната мрежа „Фейсбук“ от „обвързана“ на „свободна“.
– Ceca и Cvele не се познаваха добре, когато започнаха връзката си. В началото всичко беше идилично, любовта цъфтеше, обожаваха се, но после започнаха и първите проблеми. Кулминацията беше на една почивка в Кипър, когато разбраха, че са крайно различни. Колкото и да са се старали да дадат шанс на любовта си, разликата между тях надделя. – съобщи източник на портала Opera17.
Певицата не коментира нищо по случая, а Cvele каза само:
– Имахме различия, които не успяхме да превъзмогнем. Затова се разделихме като хора и си останахме приятели.
За причината за раздялата се говорят много неща, но единственото известно нещо е, че инициатор е Ceca.
Едната от версиите е, че за 8 март певицата се е надявала манекенът да дойде в Белград, но вместо това той й изпратил букет цветя и СМС. Това много я разочаровало.
– Същата вечер му се обадила да се видят и да разговарят. На другия ден се срещнали и сложили точка на любовния романс. Ceca очакваше много от тази връзка. Vladimir беше първият мъж, когото тя държеше за ръка на публично място след убийството на мъжа й Željkо Ražnatović Arkan. Освен това, нейните изисквания бяха много по-големи от неговите възможности, което в крайна сметка доведе до края. – каза добре осведомен източник, близък на двойката.
След раздялата, заради постоянния натиск на медиите, Ceca реши за известно време да напусне Сърбия. В компанията на близък приятел и сестра си Lidijа, замина за няколко седмици в Кипър.
Манекенът също понася раздялата тежко. Не иска да говори за нея дори с най-добрите си приятели, а вечерите си прекарва предимно сам, в апартамента си в Нови Сад.


Виж още:
 • Ceca отпразнува 44-я си рожден ден Ceca отпразнува 44-я си рожден ден

  15 юни 2017

  Снощи Svetlana Ceca Ražnatović отпразнува 44-я си рожден ден в интимна, но бляскава атмосфера в ресторант в Дединье, с роднини и приятели. Като истинска домакиня Ceca пристигна първа на празненството, за да посрещне гостите си. […]

 • Кой на кого трябва да плаща: Приключи делото между Ceca и Karleuša Кой на кого трябва да плаща: Приключи делото между Ceca и Karleuša

  1 март 2017

  Делото между Ceca Ražnatović и Jelena Karleuša, по съдебен иск на Ceca от 2010 най-накрая приключи. Karleuša изгуби спора и ще трябва да наплати на Ceca обезщетение от 80 000 динара, плюс 113 000 динара […]

 • Ceca Ražnatović: Нов албум „Autogram“ Ceca Ražnatović: Нов албум „Autogram“

  26 юни 2016

  Сръбската фолк звезда Svetlana Ražnatović зарадва верните си почитатели с нов албум, който от вчера следобед вече е в продажба. „Autogram“ съдържа 11 композиции, а обложката на CD-то включва текстовете на всички песни, както и […]

Напиши коментар