Ceca Ražnatović осем месеца под домашен арест!

Агонията на Svetlana Ceca Ražnatović (38) ще приключи съвсем скоро. Певицата си отдъхна, че споразумението с прокуратурата е постигнато, и не се тревожи, че до края на годината няма да се показва на явната сцена. Най-щастлива Ceca е от факта, че няма да се отделя от децата си. Приятели ще могат да я посещават. Решение дали ще може да напуска къщата си на улица „Ljutice Bogdana“ и дали, и при какви условия, ще може да сваля проследяващата гривна от ръката си, ще вземе съдът.

Ceca Ražnatović

Вдовицата на Željko Ražnatović Arkan и сестра й Lidija Ocokoljić се признаха за виновни в незаконните продажби на футболисти и за това получиха присъди, съответно от една година и шест месеца домашен арест. Тъй като певицата по време на акция „Sablja“ прекара четири месеца в затвора, които ще й бъдат приспаднати, остава й да излежи още осем месеца. Освен това, сестрите трябва да върнат на държавата 1,5 млн. евро.

Сега се очаква само съдът да се произнесе, за да може споразумението да влезе в сила. Това най-вероятно ще стане до края на месеца, така че Ceca Ražnatović може да уговори първото си участие за посрещането на Новата 2012 година.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар