Ceca Ražnatović има внучка китайка. Борба за къщата и с малката Mia!

И макар певицата Svetlana – Ceca Ražnatović да е само на 38, тя вече от две години е баба на едно сладко момиченце, с името Mia!

Синът на Željko Ražnatović Arkan, Vojin (28), на когото фолк дивата се води мащеха, има дъщеричка от китайката Barbara Vang. Vojin, който невероятно прилича на баща си, живее в Лас Вегас, а на новия член на семейството тогава много се зарадвали майка му Natalija, братът-близнак Nikola (28), както и сестрите му Maša и Milena. Не знаем, обаче, дали „бабата“ Ceca е била въодушевена от внучката, която също има права върху имуществото на покойния си дядо – къщата в Дединье и други недвижими имоти.

Интересен факт е, че нито едно от четирите деца на Arkan от брака му с Natalija не носи неговото презиме, а това на майка си – Martinović. Другите му деца от извънбрачни връзки, като най-големият му син Mihailo (36) – от шведка, Sofija, Anđela Ražnatović-Stevanović (30) – от връзката му с актрисата Ljiljana Mijatović, носят бащиното си презиме, както и Veljko и Anastasija – от брака му с Ceca.

Ceca Ražnatović има внучка китайка


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар