Брена пътува за Тайланд с гипса

Лепа Брена » Новини

Въпреки че преди три дни си счупи лакътя, Lepa Brena няма намерение да отменя планираната си почивка. А именно, шефката на „Grand“ и съпругът й Boba Živojinović трябва да отпътуват на 11 януари за Тайланд.
Brena се чувства добре, тъкмо си приготвяме обяда. Естествено че ще пътуваме – каза Boba за „Blic“.

След като падна, докато слизаше по стъпалата на мезонета в хотела в Златибор и счупи ръката си, на Brena се наложи да се върне спешно в Белград, където лекарите констатираха, че не е необходима операция, а само гипсиране.

Имайки предвид какво се случва на фолк звездата по време на почивките й напоследък, можем да заключим, че тя е като магнит за неприятностите. Имало е обаче и моменти, когато късметът й е проработил и се е разминала на косъм от много тежки наранявания, че даже и от смъртта.

Когато през 2004 отново отмаряла в Тайланд, поради непланирано появили се ангажименти Brena преждевременно напуснала острова само ден преди цунамито, отнело живота на 80 000 души.

През 2006 Brena и Boba отишли за първомайските празници на Филипините. Отпътували от Сърбия, която тия дни била наводнена. Само два дни след завръщането им от там разбрали, че на Филипините е станала тропическа буря с голям брой загинали.

По-късно певицата преживяла неприятност и на Сейшелите:
– Местните там се къпят, скачайки във вълните, така че реших и аз да пробвам. Помислих си, че щом те могат, защо да не мога и аз. Стори ми се, че успях, тъй като устоях на първата вълна, но веднага се появи много по-голяма, която ме потопи. Макар че се отървах само с леки наранявания, целият живот ми мина пред очите, мислейки си защо ми трябваше това – сподели Lepa преди време.

Фамилия Živojinović са собственици и на къща във Флорида, където редовно минават унищожителни урагани. Точно там преди време двамата преживяват катастрофа, която за щастие се разминава само с материални щети и голяма уплаха. В тях се удря друг автомобил, но са имали късмет, че са се движили с ниска скорост, както и че са били с предпазни колани.

Lepa Brena и Boba Živojinović


Виж още:
 • Brena и Boba продават луксозната си вила в Бежанийска коса Brena и Boba продават луксозната си вила в Бежанийска коса

  30 май 2019

  Lepa Brena и Slobodan Živojinović са решили да продадат къщата си в белградския квартал Бежанийска коса, а сумата, която искат за нея, е 2 млн. […]

 • Lepa Brena оперирана в Хърватска Lepa Brena оперирана в Хърватска

  3 април 2019

  Тия дни босненската звезда Lepa Brena се намира в Загреб, където в понеделник се подложи на лазерно премахване на диоптрите в клиника „Svjetlost“. За радост […]

 • Lepa Brena като шоколад Lepa Brena като шоколад

  22 януари 2019

  След семейната почивка на Бали босненската фолк звезда Lepa Brena отпътува за австралийското си турне, където има планирани концерти в Пърт, Мелбърн, Брисбън и Сидни. […]

Напиши коментар