Брена пътува за Тайланд с гипса

Лепа Брена » Новини

Въпреки че преди три дни си счупи лакътя, Lepa Brena няма намерение да отменя планираната си почивка. А именно, шефката на „Grand“ и съпругът й Boba Živojinović трябва да отпътуват на 11 януари за Тайланд.
Brena се чувства добре, тъкмо си приготвяме обяда. Естествено че ще пътуваме – каза Boba за „Blic“.

След като падна, докато слизаше по стъпалата на мезонета в хотела в Златибор и счупи ръката си, на Brena се наложи да се върне спешно в Белград, където лекарите констатираха, че не е необходима операция, а само гипсиране.

Имайки предвид какво се случва на фолк звездата по време на почивките й напоследък, можем да заключим, че тя е като магнит за неприятностите. Имало е обаче и моменти, когато късметът й е проработил и се е разминала на косъм от много тежки наранявания, че даже и от смъртта.

Когато през 2004 отново отмаряла в Тайланд, поради непланирано появили се ангажименти Brena преждевременно напуснала острова само ден преди цунамито, отнело живота на 80 000 души.

През 2006 Brena и Boba отишли за първомайските празници на Филипините. Отпътували от Сърбия, която тия дни била наводнена. Само два дни след завръщането им от там разбрали, че на Филипините е станала тропическа буря с голям брой загинали.

По-късно певицата преживяла неприятност и на Сейшелите:
– Местните там се къпят, скачайки във вълните, така че реших и аз да пробвам. Помислих си, че щом те могат, защо да не мога и аз. Стори ми се, че успях, тъй като устоях на първата вълна, но веднага се появи много по-голяма, която ме потопи. Макар че се отървах само с леки наранявания, целият живот ми мина пред очите, мислейки си защо ми трябваше това – сподели Lepa преди време.

Фамилия Živojinović са собственици и на къща във Флорида, където редовно минават унищожителни урагани. Точно там преди време двамата преживяват катастрофа, която за щастие се разминава само с материални щети и голяма уплаха. В тях се удря друг автомобил, но са имали късмет, че са се движили с ниска скорост, както и че са били с предпазни колани.

Lepa Brena и Boba Živojinović


Виж още:
 • Награда за Lepa Brena за цялостно творчество Награда за Lepa Brena за цялостно творчество

  8 юли 2018

  Преди две вечери босненската фолк звезда Lepa Brena получи специално признание за цялостен принос в областта на музиката и бизнеса, присъдено в Сараево от Европейската асоциация на мениджърите, Дирекцията за подбор на мениджъри за Босна […]

 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

Напиши коментар