Brena и Popović продадоха 51 процента от „Grand“

Лепа Брена » Новини

Новината, че Lepa Brena и Saša Popović са продали 51 процента от „Grand production“ на SBB, или по-точно на фирмата-собственик, вдигна доста шум. Компанията „KKR Investment“ купи неотдавна кабелната система SBB, по която от средата на март ще се излъчва “Grand TV”, а след няколко месеца и “Grand TV 2” и “Grand TV 3”.

Всички приходи от продажбата на дела на Saša и Brena ще бъдат вложени в “Grand”, с идеята заедно с британците да направят най-голямата продуцентска къща и музикална телевизия, не само в региона, а и в тази част на света.

Предаванията “Grand show”, “Grand parada” и “Zvezde Granda” остават до септември на „TV Pink“ според договора със Željko Mitrović, а “Narod pita” се мести скоро на “TV Grand”.

Всяка от тези емисии струва 10 000 евро, което означава че телевизия „Pink“ е имала задължението да изплаща на Saša и Brena месечно 160 000 евро. Колко е голяма гледаемостта на тези предавания сочи фактът, че преди четири години тогавашната телевизия „Fox“ предлагаше на Popović и Živojinović 15 млн. евро да ги преместят от „Pink“.

Вместо планирания „Grand kanal“, Željko Mitrović започва от утре да излъчва на пакета „Pink klik“ своето шоу „Bravo music“ с народна музика.

Brena и Popović продадоха 51 процента от „Grand“


Виж още:
 • Brena и Boba продават луксозната си вила в Бежанийска коса Brena и Boba продават луксозната си вила в Бежанийска коса

  30 май 2019

  Lepa Brena и Slobodan Živojinović са решили да продадат къщата си в белградския квартал Бежанийска коса, а сумата, която искат за нея, е 2 млн. […]

 • Lepa Brena оперирана в Хърватска Lepa Brena оперирана в Хърватска

  3 април 2019

  Тия дни босненската звезда Lepa Brena се намира в Загреб, където в понеделник се подложи на лазерно премахване на диоптрите в клиника „Svjetlost“. За радост […]

 • Lepa Brena като шоколад Lepa Brena като шоколад

  22 януари 2019

  След семейната почивка на Бали босненската фолк звезда Lepa Brena отпътува за австралийското си турне, където има планирани концерти в Пърт, Мелбърн, Брисбън и Сидни. […]

Напиши коментар