Brena и Popović продадоха 51 процента от „Grand“

Лепа Брена » Новини

Новината, че Lepa Brena и Saša Popović са продали 51 процента от „Grand production“ на SBB, или по-точно на фирмата-собственик, вдигна доста шум. Компанията „KKR Investment“ купи неотдавна кабелната система SBB, по която от средата на март ще се излъчва “Grand TV”, а след няколко месеца и “Grand TV 2” и “Grand TV 3”.

Всички приходи от продажбата на дела на Saša и Brena ще бъдат вложени в “Grand”, с идеята заедно с британците да направят най-голямата продуцентска къща и музикална телевизия, не само в региона, а и в тази част на света.

Предаванията “Grand show”, “Grand parada” и “Zvezde Granda” остават до септември на „TV Pink“ според договора със Željko Mitrović, а “Narod pita” се мести скоро на “TV Grand”.

Всяка от тези емисии струва 10 000 евро, което означава че телевизия „Pink“ е имала задължението да изплаща на Saša и Brena месечно 160 000 евро. Колко е голяма гледаемостта на тези предавания сочи фактът, че преди четири години тогавашната телевизия „Fox“ предлагаше на Popović и Živojinović 15 млн. евро да ги преместят от „Pink“.

Вместо планирания „Grand kanal“, Željko Mitrović започва от утре да излъчва на пакета „Pink klik“ своето шоу „Bravo music“ с народна музика.

Brena и Popović продадоха 51 процента от „Grand“


Виж още:
 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

 • Lepa Brena – Бокс сет със шест диска Lepa Brena – Бокс сет със шест диска

  2 март 2016

  Неотдавна най-голямата босненска и ex-yu фолк звезда Lepa Brena записа сингъла „Žali bože“, а скоро се очаква да направи още една песен – „Carica“. Освен че промени външния си вид и вече е с къдрици, […]

 • Lepa Brena в топ форма и на 55-я си рожден ден Lepa Brena в топ форма и на 55-я си рожден ден

  20 октомври 2015

  Днес балканската звезда Lepa Brena навършва 55 години, но съдейки по снимките, които певицата публикува в социалните мрежи, тя е в идеална форма. Фолк дивата тренира ежедневно и е отслабнала 6 килограма. Мнозина от по-младите […]

Напиши коментар