Brena и Boba продават луксозната си вила в Бежанийска коса

Brena и Boba продават луксозната си вила в Бежанийска коса

Lepa Brena и Slobodan Živojinović са решили да продадат къщата си в белградския квартал Бежанийска коса, а сумата, която искат за нея, е 2 млн. евро. Босненската фолк звезда и бившият тенисист имат вилата от 90-те години, но вече им идва твърде голяма.

Синът на Boba от първия му брак, Filip Živojinović, се изнесе със жена си и детето в друга къща. Stefan Živojinović също напусна семейното гнездо и си купи апартамент, в който живее сам. Съвсем скоро се очертава това да направи и най-малкият син – Viktor. Така че Brena и Boba търсят да купят по-малка къща до 300 кв. м, като желанието им е да бъде в Дединье или Сеняк.

– Купихме голяма къща, за да бъдем с децата си. Всеки родител е щастлив, когато детето му стане самостоятелно и иска да живее свой личен живот, което е съвсем нормално. Не е нормално да живеете с родителите след 22-23 години. Но и аз, като всяка майка, си поплаках здраво. Плаках и когато Filip отиде в университета, когато излезе от къщи, също и Stefan. Тази къща е празна, когато няма деца в нея – каза преди време Lepa Brena.

Brena и Boba продават луксозната си вила в Бежанийска коса


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар