Brena, Ceca и Jeca в едно и също време обявяват нови албуми и концерти

Ако се съди по изявленията, които правят тези дни, най-популярните сръбски изпълнителки Ceca Ražnatović, Lepa Brena и Jelena Karleuša до края на пролетта ще бъдат готови с новите си проекти. И трите влязоха наскоро в студиото и упорито работят над новите си песни, с които преди лятото ще зарадват почитателите си.

Ceca-Brena-Karleuša

Шефката на „Grand“, веднага след завръщането си от Мексико, се скри от действителността за да завърши новия си албум, върху който работят и Željko Joksimović, Dino Merlin и Hari Varešanović. Според Brena за албума са ангажирани най-именитите музиканти на територията на бивша Югославия и той ще бъде коренно различен от „Uđi slobodno“. Певицата планира и концерти след издаването му, надявайки се да пее и в сръбската столица.

Ceca, която преди пет години събра на „Ušće“ пет пъти повече фенове от Madonna, обяви, че ще издаде новия си албум през юни, за когато планира и концерт в Белград. Фолк дивата също много прецизно избира авторите на песните си.

Дългоочакваният нов албум през май ще извади и Jelena Karleuša, а като увертюра представи сингъла си „Muškarac koji mrzi žene“. JK има намерение следващият й белградски концерт да бъде на „Ušće“, а новите й песни ще бъдат в електро-поп и RnB стил.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар