Brena, Ceca и Čola без ангажименти за Нова година

Три от най-големите звезди на територията на бивша Югославия, Svetlana Ražnatović, Lepa Brena и Zdravko Čolić, за пръв път в своите кариери ще посрещнат Нова година без ангажименти. Имайки предвид, че хонорарите им се движат около 100 хиляди евро, изглежда че и на тяхната врата е почукала кризата.

Brena, Ceca и Čola

Легендата на музикалната сцена и концертни забави, особено когато става въпрос за новогодишната нощ, Zdravko Čolić, ще посрещне 2011 със семейството си на ски в Австрия. Босненската звезда каза, че тази година е била доста натоварена за него откъм участия, освен това претърпя две големи загуби – починаха и майка му и баща му, затова е решил да прекара най-лудата нощ с любимите си хора – съпругата Sandra и дъщерите Una и Lara.

Фолк дивата Svetlana Ceca Ražnatović, след успешното австралийско турне, от което се върна съвсем наскоро, също ще си направи мини почивка. Певицата настина след завръщането си от топлия континет на минусовите температури в Белград. Ceca каза, че по принцип е имала намерение да работи в новогодишната нощ, но от никъде не са й предложили добра оферта и затова ще си остане вкъщи, в приятелски кръг.

Голяма изненада за публиката е решението на Lepa Brena също да си почине. Новата година тя ще посрещне със съпруга си Boba Živojinović някъде на топло, най-вероятно в Мексико. Певицата също работи много през изминалата година, а и преживя смъртта на баща си, и затова ще се отдаде на заслужена отмора.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар