„Blue sound“ съди Marijа Šerifović

marija-serifovic-tuzba

Адвокатът на концертна агенция „Blue sound“ заведе дело срещу Marijа Šerifović за измама в размер на 3 814 527,58 динара. Шефката на агенцията Gordana Mihajlović и директорката Rusina Kulić твърдят, че са сключили договор с певицата през октомври 2009 и са й изплатили споменатата сума за да си покрие разходите по издаването на новия албум, а Marija е била задължена да изнесе за тях 6 концерта в Сърбия, два от които в Белград. Вместо това, тя изненадващо прекратила сътрудничеството си с агенцията и правата за организиране на концерти предоставила на „Beoton international company“, чийто собственик е бившият й мениджър Saša Mirković.

– Докато дава интервюта от различни екзотични дестинации, кара много скъп джип и обявява концерти, фирмите, които сме ангажирали да промотират албума й, чакат да си получат парите за извършените услуги – се казва в съобщението на „Blue sound“. – Затова, на 29 март, сме открили процедура за дело срещу Marija. Да я осъдим на временно спиране на дейността й, докато не изпълни задълженията си към нас.
– Според договора ни Marija Šerifović няма право чрез други лица да организира участията си, докато не ни изплати дължимото. Смятаме, че всичко е направено с цел измама. В смисъл, ние да вложим пари, а тя никога не е имала намерение да ни ги върне – каза директорката.

От друга страна, Marija Šerifović твърди, че няма понятие защо срещу нея започва дело:
– Това сега го чувам от вас. Действително не знам за какво става дума – каза бившата победителка в Евровизия.
Остава да видим дали този спор ще се отрази на концерта й, който е обявен за 15 април в „Beogradskа arenа“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар