Без Ceca Ražnatović до февруари 2012!

Фолк звездата Svetlana Ražnatović и сестра й Lidija Ocokoljić от вчера са „заточени“ в къщата в Дединье. В ранния следобед на двете бяха поставени проследяващите гривни и започнаха да излежават присъдите си. Svetlana ще носи гривната до края на февруари 2012, а Lidija ще излезе от къщата някъде около Нова година.

Ceca Ražnatović

Сестрите имат право да излизат само с разрешение на съда. Също така могат да напускат къщата само в изключителни случаи – при нужда от спешна медицинска помощ за тях или членовете на семйството, за редовните медицински прегледи, при тежко заболяване или смърт на близък роднина. Ако нарушат сключеното споразумение, ще излежават остатъка от присъдите си в затвора. Паричното наказание от милион и половина евро, двете трябва да платят солидарно и на три вноски. Като гаранция за плащане на сумата, къщата на Ceca е ипотекирана.
Ražnatović ще трябва да напусне дома си и на 19 юли, за да се яви отново в съда по друго обвинение – за тормоз.

– Споразумението е моя голяма загуба! Не съм крадец и не искам да пише това в присъдата ми. Ако трябва да плащам и затова, че бях съпруга на Željko Ražnatović Arkan, ще платя, само ме оставете на мира! – каза певицата пред съда по време на подписване на споразумението.

Вече се появи и виц по адрес на Ražnatović:
Звъни мобилният телефон на Ceca, а тя казва: „Обади ми се на стационарния! Вкъщи съм!“


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар