Полицията гони Ana Nikolić!

Освен тълпите от младежи и бизнесмени, Ana Nikolić (32) сега я преследва и целокупната белградска полиция. Това става по нареждане на съда в Белград, тъй като популярната певица отново не се появи на делото, което се води срещу нея за шофиране в нетрезво състояние.

Красивата парачинка е обвинена, че през ноември миналата година е карала автомобила си с 2,03 промила алкохол в кръвта и заплашвала полицаите, че ще ги прати в Косово. За това, тя може да отнесе присъда от 15 до 45 дни затвор или, като алтернатива, да заплати глоба от 100 000 до 120 000 динара. Също така, книжката на певицата ще бъде отнета за период от 8 до 12 месеца и ще получи 14 наказателни точки.

Да припомним, че на 11 ноември, около 4 часа след полунощ, пътна полиция спря „Mercedes-a“, зад чийто волан беше Ana Nikolić. Пияната певица заплашвала полицаите, че ще ги прати в Косово, Бабушница… По-късно „сменила плочата“ и обяснявала, че се е напила, защото хванала приятеля си с друга жена в леглото. След теста за алкохол Ana прекара 11 часа в отрезвителя.
Преди малко повече от четири години Nikolić отново беше хваната да шофира в нетрезво състояние. Тогата тя твърдеше, че бягала от полицейския автомобил, защото си помислила, че става въпрос за скрита камера.

Полицията гони Ana Nikolić!


Коментари
oliviapetrova
22 юли 2011, 13:33
ex-yumusic

ана,ана само в глупости се забъркваш


Забавно
22 юли 2011, 14:45
ex-yumusic

Някои хора много обичат да се тикат между шамарите… 😉


Напиши коментар