Antonija Šola след Bebek и с Škoro

Антониjа Шола » Новини

След песента „Srce nije kamen“ към сериала „Zabranjena ljubav”, в изпълнение на Toše Proeski, която постигна голям успех, Antonija Šola се впусна в света на филмите. Певицата написа парчето „Začarani krug“ за Željko Bebek, което е и заявка за негов нов албум след цели 12 години. По стиховете на Anotnija Šola музиката композира Branimir Mihaljević, а филмът „Slučajni prolaznik“ ще бъде първата 3D хърватска лента.

Талантливата Antonija написа и закачливите стихове към музиката на Petar Grašo за новата песен на Danijela Martinović „Brodolom“, която за кратко време стана хит.

Сега наред е и сътрудничество с Miroslav Škoro за предстоящия фестивал „Zlatne žice Slavonije“, на който ще се представи с парчето „Imam sve“. Това ще бъде третият фестивал за Antonija за лятото, след фестивала CMC, където с „Lagat ću“ спечели наградата на публиката, и Сплитския фестивал, от който също си тръгна с награда.

Antonija Šola


Виж още:
  • Antonija Šola: Страхувам се от брак като виждам толкова разводи Antonija Šola: Страхувам се от брак като виждам толкова разводи

    7 април 2012

    Хърватската певица Antonija Šola (32) напоследък избягва масовите мероприятия. Посветила се е на най-приятното си занимание – писането на песни, но и четенето за изпити. Antonija е студентка във Факултета по социология и хърватска култура […]

Напиши коментар