Anabela и Andrej отново заедно след развода

Anabela и Andrej отново заедно след развода

През септември 2019 сръбската певица Anabela Bukva и 11 години по-младият от нея Andrej Atijas официално сложиха край на брака си, а след развода останаха в приятелски отношения. Все по-често се шушука, че са подновили любовта си.

Anabela и Andrej отпътуваха заедно за планинския курорт Копаоник, а с тях е и дъщеричката им Blanka. Освен че не се разделяха, под тяхна обща снимка Andrej написа в Инстаграм: „Моето момиче“, което навежда на мисълта, че може да са си дали още един шанс.

– Добре съм, защото знам, че в лицето на Andrej винаги ще имам приятел, а и той в моето. Нееднократно съм казвала, че при нас проблемът не е в любовта, а в разногласието ни за много неща. Най-добре беше да се разделим. Той е баща на моята Blankica, затова се разведохме мирно и винаги може да я вижда. Няма да си налагаме правила колко време да е при единия или другия. Съдът присъди попечителството на мен, но Andrej може да идва при нас, когато поиска, и да бъде с нея, колкото иска – каза неотдавна Anabela.

А иначе, една от причините за раздялата им след 7-годишен брак е зависимостта на Andrej от алкохола. Певицата нееднократно си тръгваше, но винаги се връщаше заради детето, а и заради чувствата, които и до днес не са изчезнали. В началото на декември Anabela беше видяна да ходи на свиждане на Atijas, който се лекува от алкохолизъм в белградска частна клиника.

Anabela и Andrej отново заедно след развода

Anabela Bukva e сръбска певица с босненски произход. Стана известна като член на денс групата „Funky G“, в която беше с бившия си съпруг Gagi Đogani. Двамата имат дъщеря Nina. След развода им Anabela напусна групата и започна самостоятелна кариера.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Anabela отпразнува 40-я си рожден денAnabela отпразнува 40-я си рожден ден

    Че Anabela Bukva-Atijas и нейният с 11 години по-млад мъж Andrej се наслаждават на щастлив брак потвърждава тази снимка, която сръбската певица качи в социалните […]

  • Anabela роди!Anabela роди!

    Популярната сръбска певица Anabela Bukva роди около 19 часа снощи по нормален начин в родилен дом в Сараево и донесе на бял свят момиченце. Новороденото […]

  • Anabela и Andrej се венчахаAnabela и Andrej се венчаха

    Anabela Bukva и Andrej Atijas се венчаха миналата седмица в Сараево. На сватбата присъстваха само приятели и близки роднини. Да припомним, че двамата имат връзка […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар