Amir Kazić Leo – нов албум

Амир Казић - Лео » Новини

Amir Kazić Leo

Amir Kazić Leo влезе тези дни в студиото, където записва новия си албум. За повечето песни Leo, освен изпълнител, е и автор на музиката. По тази причина певецът казва, че този албум му е най-близък и чрез песните в него, можете да се разбере какъв е той самият.

А какъв е Leo и как ще звучи новият му албум, можем да предположим от сингъла „Bolji nego ja“, за който е написал музиката, текстът е на Fajo, а аранжиментът е на Igor Ivanović.

Leo подписа договор с агенция “Talent proizvodnja”, която ще се грижи в бъдеще за неговата кариера. Шефка на агенцията е утвърдената мениджърка и съпруга на Toni Cetinski – Ivana Nobilo Cetinski.

Да припомним, че за албума „Prokleta ljubav“, Leo получи Сребърна плоча, а за последния до момента албум „Krevet od ruža“ – Златна плоча.


Виж още:
  • Halid Bešlić и Amir Kazić Leo – Нова година в Швеция Halid Bešlić и Amir Kazić Leo – Нова година в Швеция

    3 януари 2012

    Amir Kazić Leo и Halid Bešlić пяха заедно в навечерието на Новата година, в Хелзингборг, Швеция. Leo и Bešlić изпратиха старата година с добра музика, както народна, така и естрадна, на която се забавляваха присъстващите […]

  • Премиерно – Amir Kazić Leo „Na kraju krajeva“ Премиерно – Amir Kazić Leo „Na kraju krajeva“

    25 декември 2011

    Към края на миналата година босненският поп певец Amir Kazić Leo издаде албума „Bolji nego ja“. Leo планира в началото на новата 2012 година да започне промоция на новите си песни и клипове в Сърбия. […]

Напиши коментар