Aleksandar Milić Mili: Brena ще надмине рекорда на Ceca

brena_mili

Композиторът Aleksandar Milić Mili смята, че Lepa Brena ще има повече посетители на белградски концерт от Cecа Ražnatović, която преди 4 години събра на „Ušćе“ над 100 000 души. Това е досегашен рекорд за концерт по нашите територии.

– „Ušće“ е най-голямото предизвикателство за певците и там пеят само достойните. Бих искал Brena да пее на това място и съм сигурен, че ще събере повече хора от Ceca. Brena е звезда вече повече от 30 години, има отличен глас, а нейните концерти са до момента най-големите събития на Балканите. Затова искам да отиде на „Ušće“ и възможно най-много хора да видят нейната енргия. – казва Milić.

Той смята, че нейният албум-завръщане е бил за него голямо предизвикателство и изтъква, че повече не би работил с Cecа.
– Мисля, че Ceca и аз си сътрудничихме достатъчно дълго, тя изпя 60 мои песни. Смятам, че за нас вече е по-добре да не работим заедно. Изцяло съм се посветил на “Miligram”, това е и кариерата на Brenа, затова не мисля, че мога да се занимавам и с Cecа. Lepa е най-голямата звезда на Балканите. Все пак, само песните остават и от това се ръководя в работата си.

Да припомним, че известният композитор работи с Cecа Ražnatović 10 години и написа някои от нейните най-големи хитове. Успех има и с албума на Brenа “Uđi slobodno”. Освен това успя да събере най-големите балкански звезди в албума си “Miligram”. В него пеят известните изпълнители Severina Vučković, Željko Joksimović, Željko Samardžić, Jelena Rozga и други.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар