Aca Lukas съди Miloš Bojanić

Фолк звездата Aca Lukas ще съди Miloš Bojanić и ще иска 100 000 евро за увредената чест и предизвиканата душевна болка. Lukas се реши на тази стъпка заради изказването на Bojanić в риалитито „Farma“, че лично е виждал как Aca се дрогира в една парижка дискотека.

aca-lukas_tuzba

– Vlada ме сложи в една стая с оня наркоман Lukas. Имахме турне във Франция и той винаги беше еднакво облечен, с оная мазна коса и нашмъркан. Шмъркаше пред нас, десетина души, в гардеробната. Още щом пристигнахме, попита някакви хора имат ли „стока“. По това време той дължеше 300 000 евро – каза Bojanić във Фермата.

Това скандално изказване на Miloš обиди Acа и разбуни духовете в неговото семейство. След консултация с адвокат, реши да влезе в съда:
– Това не е първият път, когато Bojanić ме предизвиква. Същото направи преди няколко години и тогава му отговорих чрез медиите. Този път, обаче, и през ум не ми минава да се разправяме публично, а ще се видим в съда. Семейството ми и аз претърпяхме голяма душевна травма заради лъжите му. Ще го осъдя, не защото ми трябват пари. Напротив, всичко което спечеля в съда, а жалбата е за 10 млн. динара, ще дам на някое от местата за лечение на наркомани – каза Aca.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар